27 oktober 2011

Waar ligt de grens van tolerantie?

Vandaag is bekend geworden dat Mauro Manuel (18), een Angolese jongen, met een goed hart, die al (bijna) de helft van zijn leven in Nederland woont, zonder pardon terug wordt gestuurd, naar Angola.
Mede verantwoordelijk hiervoor is een minister, van het CDA (Communistisch Dictatorische Ambities) Gerd Leers.
Nu wil het geval, dat sommige jongeren (ook wel bontkraagjes genoemd), die vaak jonger zijn, en al een crimineel verleden hebben, gewoon in ons land mogen blijven!! Waar wordt dan de grens van tolerantie gelegd?
Waarom mogen deze (vaak criminele) bontkraagjes wel blijven, en Mauro niet?
Is dit niet vanwege het feit dat, als een journalist iets hierover wil publiceren, dat hen niet aanstaat, dat deze dan dreigende taal naar zijn hoofd krijgt gegooid, of is de politie bang voor dit 'tuig'?

Je zou verwachten dat zo'n minister 'ballen' zou hebben, maar dat heeft hij schijnbaar niet.

Mijn voorstel is dus ook, dat Gerd Leers Mauro gaat begeleiden (enkele reis), naar Angola! Het CDA is, als het zo doorgaat, hard op weg, om bij de volgende verkiezingen, nul zetels te halen! Het CDA is volgens mij zijn ze niet bekend, met het gezegde: Heb uw naasten lief, zoals u uzelf lief zult hebben?

Volgens mij worden door deze uitzetting de rechten van een kind geschonden. Ook stellen hoogleraren recht dat Leers niet alle mogelijkheden heeft onderzocht.
Bovendien wordt er ook nog eens een negatief reisadvies afgegeven, voor Angola.

Het debat hierover, is nog in volle gang. We houden u op de hoogte.

07 oktober 2011

De plaszak

BREKEND: Vanwege de invoering van de plaszak zullen kinderen onder de 18 jaar niet meer met de trein mogen, omdat men verwacht dat erotische taferelen zullen toenemen. De NS had ook het plaatsen van brievenbussen in overweging genomen, maar de meerderheid van de stemmen ging toch uit naar de plaszak. Ook hebben ze besloten om alle treinen van kattenbakvulling te voorzien, omdat men verwacht dat hier en daar wel eens een lekkende zak zal zijn. Ook zal men de naam sprinter wijzigen, in sprinkler, of pinkler. Hierover is men nog hevig over in discussie. Tevens verwacht men dat de cabine, van de machinist, zal worden gebruikt, voor een snelle wip. Voor mensen die een grote boodschap moeten doen, wordt nog een oplossing gezocht.
Ook heeft de NS aangekondigd, dat conducteurs die zich in de zeik gezet voelen, de zak te geven.

Omdat de NS de zakken wil gaan recyclen, is men dringend op zoek naar zakkenwassers! U kunt uw sollicitatie richten aan de NS.

02 oktober 2011

De waarheid omtrent farmaceutische industrie

Ik zal jullie even uit de droom helpen: Farmaceuten produceren eerst het virus, om er daarna een medicijn bij te zoeken.

Stel je voor, je hebt hoofdpijn, je haalt een pilletje tegen de hoofdpijn. Maar dit pilletje is niet bedoeld om je beter te maken, maar om de hoofdpijn te onderdrukken, en niet om het definitief te genezen. Bij die ingrediƫnten van dat pilletje hebben ze een stofje toegevoegd, waardoor jij een andere ziekte erbij krijgt. Zeg nou zelf, wat hebben die fabrikanten er voor baat bij, om iedereen te genezen? Dan verdienen ze zelf niets meer, toch?

Een willekeurige virus is bedacht in een laboratorium, van een of andere farmaceutische fabrikant. Deze fabrikanten willen ons gewoon ziek houden, om er zelf BETER (lees rijker) van te worden.

Een paar voorbeelden, hoe de farma te werk gaat:

1918 De Spaanse griepepidemie (video; doorspoelen naar 49:30): De mensen die hiervoor werden gevaccineerd, en deze ziekte kregen stierven, terwijl de mensen die deze vaccinatie niet kregen, de ziekte overleefden. Enige jaren geleden hetzelfde, maar dan met de Mexicaanse variant.
Waarom heeft toenmalig Minister Klink dan die 34 miljoen prikken besteld, waarvan er later nog niet eens 11 miljoen gebruikt zijn? Het antwoord hierop is eenvoudig. Hij heeft zich laten inlichten (of moet ik zeggen, oplichten), door een kennis van hem, die aandelen heeft, bij de leverancier, van die prikken.
Hoe kan anders, dat men het geneesmiddel tegen de Mexicaanse griep al had, voordat men ooit van deze virus had gehoord? Dat de prik hiervoor bijwerkingen had, had ik je vooraf al wel kunnen zeggen.
Griepprikken bevatten tegenwoordig het kankervirus!!

6 september 2012: Een apotheker vraagt voor een medicijn €3.000 op jaarbasis. Na jarenlange rechtszaken gaat een farmaceut dit medicijn maken, voor €150.000. De farmaceut verklaart de hoge prijs ten gevolge van onderzoeken. Wat hebben ze onderzocht? Ze hebben onderzocht, hoe ze dit medicijn kunnen veranderen, om ons ziek te kunnen houden.

Waarom zouden wij ons ziek laten praten, door de fabrikanten die miljoenen, dan wel miljarden verdienen, terwijl er voor elke ziekte, (ook voor kwaaltjes waar men het bestaan nu nog niet van weet) langs de kant van de weg wel een plant groeit, waarmee deze kwaal te genezen is.

Het een en ander kunt u terugvinden, op internet.
Ook nuttig is het boek van Dr. Gabor Lenkei: Wat u niet mag weten over uw gezondheid. Hier te bestellen