20 februari 2012

Cohen zoekt nieuwe job, Andries Ulderink ook

Job Cohen heeft vandaag gemeld om terug te treden, uit de politiek. Hij heeft nu voorlopig tijd voor een gezellig kopje thee, bij de buren. Job Cohen is er naar eigen zeggen niet in geslaagd de weg naar een nieuw sociaal-democratisch beleid in te zetten. Hij zei: "Ik kan niet voldoen, aan de hoge verwachtingen.
De Tros heeft aangekondigd, om komende zaterdag, uit respect voor Job, het programma ik vertrek, niet uit te zenden.

Een voorteken, dat er nieuwe verkiezingen komen?

Ook de Graafschap en trainer Ulderink hebben, in onderling overleg besloten, dat het voor beide partijen beter is, om uit elkaar te gaan. Kan hij zich komende tijd meer aandacht besteden, aan zijn nieuwe hobby: Biljarten.

12 februari 2012

Ziek makende reclames

Schreef ik in oktober een stukje over de farmaceutische industrie, en over hoe wij kunstmatig ziek gehouden worden, zodat zij miljarden winst kunnen maken.
Nu kreeg ik vandaag een mail, waarin dit allemaal weer eens bevestigd wordt. Dit staat er in de mail te lezen:

Afgelopen week weer een aanvaring met de nVWA ondergaan. Verbazende ontdekkingen voorbij zien trekken. Je mag geen voedingsproducten verkopen die beter werken dan geregistreerde geneesmiddelen, dat staat zo letterlijk in de Geneesmiddelenwet. Diezelfde wet is regelrecht in strijd met onze grondwet en hetgeen de NMA dient te bewaken. Je kan er helaas niet mee naar de rechter stappen. Het is in Nederland rechters verboden om wetten en verdragen te toetsen aan de grondwet. Google maar eens op Artikel 120. Niet te geloven, we kennen een grondwet maar kunnen er als burger geen aanspraak op maken. Het gaat nog een stap verder. Het woord 'Osteoporose' is voorbehouden aan de pharmamaffia. Gewoon een woord uit de Dikke van Dale dat je niet mag hanteren zodra er een link bestaat met een in deze helend voedingssupplement. En die link is er al heel snel. Zodra je helende eigenschappen aan een appel toedicht is die appel ineens een geneesmiddel en valt alles wat je ermee doet onder de geneesmiddelenwet. Alles is in beton gegoten om ervoor zorg te dragen dat al die goeddeels onwerkzame en bovendien toxische 'geneesmiddelen' maximale marktbescherming genieten. Bron: heelbewust.com

Ook wordt er in deze mail verwezen naar dit artikel, waarin staat dat Becel helemaal niet zo gezond is, als de reclamemakers beweren.

Als er al in de geneesmiddelenwet staat, dat je geen voedingsproducten mag verkopen, die beter werken dan de geregistreerde geneesmiddelen, kunnen de supermarkten de groentes en fruit uit de schappen gaan halen!

Laat u zich nog bedonderen door de farmaceutische maffia, met hun malafide praktijken? Ik al jaren niet meer.

06 februari 2012

It giet net oan

UPDATE: Dat de tocht niet doorgaat, komt doordat een fabriek warm water heeft geloosd, langs de route.

UPDATE: Op de persconferentie heeft de elfstedencommissie gezegd, dat het niet doorgaat. Na het weekend zouden de temperaturen het ijs doen smelten, en is het dus niet verantwoord, om de tocht door te laten gaan. Mocht er na de periode van dooi, er zich weer een vorstperiode aandringen, zullen ze bekijken of de tocht dan wel plaats zou kunnen vinden. Nu de tocht niet plaats vindt, gaan we toch met zijn allen zonnebaden?

UPDATE: Overigens heeft er zich al een sponsor zich aangemeld: Magnum heeft gemeld ijs te leveren, mocht het ijs op sommige plaatsen niet dik genoeg zijn.

UPDATE: Rode kruis adviseert op softijs te gaan rijden, omdat op natuurijs door de vele valpartijen blessures kunnen ontstaan.

UPDATE: Ondanks de 'slechte' omstandigheden, zoals de verwachtte dooi, zullen ze er alles aan doen, om de tocht der tochten, door te laten gaan.

Volgens dit bericht komt er, voor het eerst sinds 1997, een elfstedentocht. De rayonhoofden hebben inmiddels de koppen al bij elkaar gestoken, om te overleggen. Ze hebben gezegd: "We gaan voor de hoofdprijs". De kans is dus groot, dat de tocht wordt gereden, ook al zou deze op een zondag plaats kunnen vinden. Ook politiek Den Haag heeft zijn mening klaar: Scholen mogen de kinderen een dagje ijsvrij geven, mits de gemiste uren worden ingehaald. Geert Wilders gaat nog een stapje verder: Hij wil deze dag uitroepen tot nationale feestdag.

Op Marktplaats worden al diverse startbewijzen aangeboden, maar deze advertenties zullen worden verwijderd, omdat deze persoonsgebonden zijn.

We houden u op de hoogte, van de verdere ontwikkelingen.

05 februari 2012

NS nog steeds niet winterklaar?

Heeft de NS enige jaren geleden niet aangekondigd winterklaar te zijn? Wat bedoelden ze nu met winterklaar? Dat ze goed voorbereid zijn, of dat het gehad hebben, met winterse omstandigheden?

Afgelopen week bleek dat de NS nog steeds faalde, in alle opzichten. Ze geven Prorail zelf de schuld van alles. Reizigers kregen niet, of onvoldoende informatie, ondanks dat er afspraken waren, tussen NS, Prorail, en minister Schulz (infrastructuur), over het niet nakomen van afspraken, over het verstrekken van reizigersinformatie. Daarom wil minister Schulz opheldering. Door de vele vertragingen en uitgevallen treinen, konden duizenden reizigers hun reis niet vervolgen, en vroegen velen via twitter om een lift, om toch hun doel te bereiken. Zou de NS niet gehoord hebben van winterbanden zoalsdeze treinen, in Rusland?

De mensen klagen nu wel over de NS, maar Syntus spant toch echt de kroon, op de spoorlijn tussen Arnhem en Winterswijk. Syntus kampt ook midden in de zomer met vele storingen. Directeur de Leeuw heeft hand in eigen boezem gestoken, en heeft per direct zijn functie neergelegd. Goed voorbeeld doet goed volgen?