29 september 2012

In opstand tegen zorgverzekering

Waar is onze vrijheid gebleven?
Waarom moet iemand die de reguliere zorginstellingen (Artsen, apotheken, ziekenhuizen etc.) niet vertrouwd, en derhalve geen zorg wil, toch verplicht verzekerd zijn? Je bent hier in Nederland vrij om te kiezen, welke verzekering je neemt. Als je geen auto hebt, hoef je geen autoverzekering te hebben. Je hoeft ook geen woningverzekering (Inboedel, brand, opstal) te hebben, maar je MOET of je wil of niet, wel een zorgverzekering hebben. Over dictatuur gesproken!

Ik heb ooit al eens op mijn blog gezet, dat we kunstmatig ziek worden gehouden. Nu is er voldoende bewijs dat ik gelijk had! Uit deze video blijkt dat alle ziektes, die wij kennen, in laboratoria worden gemaakt, en voordat wij deze ziektes krijgen, zijn hiervoor al medicijnen beschikbaar zijn.

Terwijl in Nederland de armoede alleen maar toe neemt, en steeds meer mensen een betalingsregeling moeten treffen, worden deze mensen als wanbetaler gezien, door het College voor Zorgverzekeraars (CvZ). Deze wanbetalers mogen dan een boete betalen, die vele malen hoger is, dan de premie.

Nu kun je hier wel gemoedsbezwaren tegen aantekenen, maar dan ga je een VERPLICHTE eigen bijdrage betalen, die even hoog is, als de premie, die je anders kwijt zou zijn.

Big brother:
Nu komt er een tijd, dat we helemaal niets meer te zeggen, en te beslissen hebben. Ze willen ons verplichten, om ons te laten CHIPPEN, en ook in Nederland liggen die plannen al klaar!
Hiermee kunnen ze iedereen in de gaten houden, of ze wel op tijd hun medicijnen nemen, en welke boodschappen er gekocht worden.

New world order has started!

21 september 2012

Feest in Haren

Haren:
UPDATE 19:50
Het voorraad bier is op, maar geen nood: Er is nieuwe voorraad onderweg. Er wordt alleen aan de mensen gevraagd, nog even geduld te hebben.



Omdat de meeste feestgangers geen geduld hadden, braken er rellen uit. Er wordt nu onderzocht, wie er schuld heeft, aan het voorval.
De mogelijke schuldigen:
De media, die er teveel aandacht aan heeft besteed;
De politie, die eerder, en harder had moeten optreden;
De burgemeester, die door een noodverordening af te kondigen, Haren als oorlogsgebied verklaart;
Appie Heijn, die te weinig bier op voorraad had.

UPDATE 16:30:
Ook zijn er, vanwege de drukte, al enkele feestgangers geweigerd. Zij aanvaarden nu, teleurgesteld, de terugreis naar huis.

UPDATE 15.10:
Het openbaar vervoer kan de drukte niet aan. De N.S. heeft al extra treinen ingezet, en zijn er extra bussen vanuit Duitsland gearriveerd, om te assisteren.



Vandaag is het groot feest in Haren (Groningen,1800 inwoners), omdat een meisje(16) op feestboek had vermeld, een knalfeest te gaan geven, en vergat te melden dat het om een privéfeest ging. Vanochtend om 6.00 uur was het al een drukte van belang in Haren, waar de eerste feestgangers al stonden te wachten. Er worden 250.000 bezoekers verwacht. Om alles in goede banen te leiden, zijn veel vrijwilligers ingezet, en het leger staat paraat, om bij eventuele ongeregeldheden, op te treden.

Overzicht van het festivalterrein(vanochtend, 8.00 uur), en plattegrond:





19 september 2012

Voorspelling 2013: Aardbevingen in Nederland

Nu het eind van het jaar nadert, en de meeste paranormaal begaafden, waarzeggers, en helderzienden zich weer richting hun 'glazen bol' begeven, om de toekomst te voorspellen, wil ik ook een voorspelling gaan doen.

Aardbeving in Nederland:
De laatste tijd neemt het aantal aardbevingen in grote getale, ook in Europa toe. Zo zijn er de afgelopen week een honderdtal aardbevingen geweest, alleen al in Europa (Griekenland, Italië, Turkije, Duitsland, Polen, Frankrijk, Denemarken, en België) . Deze varieerden van 0,5 tot 5,5 op de schaal van richter. Mijn verwachting is dat Nederland, met name het zuiden, binnenkort ook te maken krijgt, met enkele bevingen. Nee, dit keer niet in Groningen,veroorzaakt door de NAM, maar door de grote hoeveelheid chemtrails, die de afgelopen tijd in de lucht zijn uitgezet. Niet dat we er teveel zorgen over hoeven te maken, want de zwaarste zal ongeveer schaal 3 bedragen.
Ook zullen er in Japan, Oceanië, Alaska, en Zuid Amerika te maken krijgen, met zware aardbevingen (schaal 7 of hoger). Ook Alaska werd getroffen, door meerdere bevingen, variërend van 7.5 tot 7.8

Olieramp Noordpool:
Het ziet er naar uit, dat ik gelijk begin te krijgen: Lees hier.
Nu Shell in het Noordpoolgebied naar olie gaat boren, zal een olieramp niet uitblijven. U kunt zich waarschijnlijk de BP (Bilderberg) 'ramp' in de golf van Mexico nog wel herinneren? Aangezien er bewijzen op tafel zijn gekomen, dat het geen ramp was maar opzet (zie video) zal ook Shell (Bilderberg), hier met opzet een ramp veroorzaken. Aangezien de Bering zee, en de Siberische zee overvol met vis zit, evenals Golf van Mexico, wil de Bilderberg op deze manier, ons voedseloverschot verminderen, voor hun alom bekende depopulation plan. Dit alles is vooraf besproken, tijdens hun jaarlijkse conferenties!

Sport:
Elfstedentocht: It giet oan! Deze woorden zullen we aan het begin van het jaar te horen krijgen. Zoals menigeen is opgevallen, zijn ze de afgelopen zomer behoorlijk veel chemtrails aan het sproeien geweest. In deze chemtrails zitten onder andere aluminium, en zwavel. Het teveel aan aluminium in de lucht zorgt ervoor, dat zonnestralen worden teruggekaatst naar de ruimte. Hierdoor zal de temperatuur flink dalen, met een verhoogde kans op een elfstedentocht.
Voetbal: Het Nederlands elftal zal er niet in slagen, om het W.K. te halen. De Champions league zal worden gewonnen door de underdog Cluj, uit Roemenië.

Politiek:
In Nederland zal het nieuwe kabinet worden geïnstalleerd. Na veel onderhandelingen, tussen informateur Wouter Bos (Bilderberg), zullen VVD (Bilderberg) en PVDA (Bilderberg) het eens worden, om samen een poging te wagen. Echter zal het kabinet Pinokkio II draaien op de vele leugens, en de crisis zal hierdoor verergeren. Het volk duld deze leugens niet langer, en komt in opstand. Ook zal de werkloosheid verder stijgen. Nog voor het eind van het jaar, gaat de stekker eruit, en wordt een timmerman gevraagd, om weer een nieuwe kabinet in elkaar te knutselen. Ook zal er in vele Europese landen onrust ontstaan, waardoor de EU zal worden ontbonden. Tijdens de verkiezingen die hierop volgen, zullen VVD en PVDA veel zetels verliezen, aan nieuwe partijen. In Amerika zal Obama weer worden geïnstalleerd worden, voor zijn tweede termijn. Obama zal Iran de oorlog verklaren, omdat zij beschikken over kernwapens.

Economie:
Het zal blijken, dat Facebook er niet goed aan gedaan heeft om een beursgang te maken. Het bedrijf zal met verliezen te maken krijgen, waardoor er (gedwongen) ontslagen zullen vallen. Ook zullen wereldwijd veel mensen hun account sluiten, dat het einde van Facebook zal inluiden. Ook in Nederland zullen er een record aantal ondernemers, waaronder ook ZZP'ers,hun bedrijf (moeten) opgeven. De Amerikaanse (olie)industrie zal instorten. China gaat olie exporteren, die zij betaald willen hebben, in Yen. Mede hierdoor zal de Dollar in waarde afnemen.

Dit alles staat ons te wachten in 2013, als we de door de Maya's voorspelde 'einde der tijden' zullen overleven.

06 september 2012

Zo pakken wij de crisis aan

Uw nieuwe M.P. Ronald Dolleman, wil de crisis aanpakken, door nieuwe bezuinigingen aan te kondigen.

Allereerst schaffen wij de villataks af, voor woningen boven 3 ton.

Ook stoppen wij met het geldverslindende project, genaamd JSF.

Tevens schaffen wij de WW, AOW, WAO, en alle andere uitkeringen af. Hierdoor zijn er minder mensen nodig, voor de administratie, die hiervoor nodig is. Met het geld dat hiervoor vrij komt, is het mogelijk dat iedereen een basisinkomen krijgt. Wij willen het ook aantrekkelijker maken, om te gaan werken, voor diegene die nu weigeren te werken, omdat het verschil met een uitkering, nu te klein is, door belasting op arbeid af te schaffen. Hierbij wordt het maximum van de balkenendenorm gehanteerd. Alles dat men hierboven (inclusief bonus) verdiend, wordt met 100% belast. Immers met de balkenendenorm heeft men (meer dan) genoeg, om van rond te kunnen komen.

Wiet legaliseren, en verkoop bij sigarenzaak. Levert weer accijns op. Dit kunnen wij weer investeren, in de zorg, waardoor de premie omlaag kan.

Zorg en onderwijs worden gratis, want iedereen heeft recht op zorg en onderwijs. Deze kosten worden opgebracht door belastingen op grondstoffen (olie, ijzererts, goud, etc.) in te voeren. Deze grondstoffen worden nu nog belastingvrij, uit de grond gehaald.

Engelen spelen geen HAARP

Graag wil ik u even de gevaren, waar wij dagelijks mee te maken hebben, onder uw aandacht brengen.
Allereerst is er het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), een project waarmee de Bilderbergers, en vooral de Rothschild's, de wereldbevolking terug wil brengen, naar een half miljard. Dit betekend dat er ruim 5,5 miljard uitgeroeid moeten worden, om de totale macht op de wereld te verkrijgen (New world order).

Hoe willen ze dit gaan doen? Door middel van weersbeïnvloeding, dat onderdeel is, van het HAARP project uitleg (Engels), ook hier uitgelegd. Een andere manier om het weer te manipuleren, is chemtrails. Chemtrails is een samenvoeging van chemicaliën, en contrails (condenssporen, Watervormige uitlaatgassen, van vliegtuigen) Invloed van chemtrails.
Door deze chemicaliën over ons te uitsproeien, beschouwen ze de mensheid als insecten, die de landbouw enorme schade toebrengen!
Chemtrails bevatten (dodelijke) chemicaliën, die het maximale toegestane waarde ruim overschrijden. De waarde, en samenstelling op de foto, hieronder.

Nu u dit weet, stelt u zich even de volgende vraag: "Is dit wat we willen, en moeten we hiertegen geen actie ondernemen"? Bedenk goed, wat je met de wereld doet.