20 mei 2013

Vaccinbedrog is voorbij..

In mijn artikel, oktober 2011 schreef ik het al:
Waarheid over farma
Nu blijkt dat ik niets teveel heb gezegd.

Documenten uit het Verenigd Koninkrijk.
onthullen 30-jaar durende doofpotaffaire.

2013 © Andrew Baker via Food Freedom News (bron)
2013 © vertaling – Frank Bleeker

Een verzoek dat door een arts werd ingediend in het Verenigd Koninkrijk op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur (W.O.B) heeft onthuld dat 30 jaar aan geheime officiële documenten aantonen dat overheidsdeskundigen:
1. hebben geweten dat vaccins niet werken
2. hebben geweten dat zij juist de ziekten veroorzaken die zij verondersteld worden te bestrijden
3. hebben geweten dat zij een gevaar voor kinderen zijn
4. hebben samengespannen om tegen de bevolking te liegen
5. er alles aan gedaan hebben om veiligheidsstudies te voorkomen

Dezelfde vaccins die verplicht zijn voor kinderen in de VS..!
Geïnformeerde ouders kunnen hun kinderen buiten schot houden, of zij kunnen blijven leven met een van de grootste, meest kwaadaardige leugens in de geschiedenis van vaccins – vol met zware metalen, virale ziekten, mycoplasma, foetaal materiaal, DNA-fragmenten van andere diersoorten, formaldehyde, polysorbaat 80 (stoffen die steriel maken) – dat zij een wonder van de moderne geneeskunde zijn.

Het lijkt niet moeilijk te raden, wat de werkelijke motieven zijn, bij het niet-weigeren van vergunningen voor nieuwe vaccins die niet getest zijn, en -zo blijkt- NIET WERKEN..

Een W.O.B.-verzoek in de Verenigde Staten aan de CDC door een arts met een autistische zoon, die op zoek was naar informatie over wat de CDC weten over de gevaren van vaccins, moest volgens de wet binnen twintig dagen beantwoord worden. Bijna zeven jaar later spande de arts een rechtszaak aan en de CDC beargumenteerden dat zij niet verplicht waren om documenten af te staan. De rechter besliste echter anders en droeg de CDC op de documenten op 30 september 2011 te overhandigen.

Op 26 oktober 2011 werd in een redactioneel artikel in de Denver Post geschokt gereageerd op een voorstel van de regering Obama (na zijn belofte ‘bijzonder transparant’ te willen zijn) de Wet Openbaarheid van Bestuur te willen wijzigen, zodat toegestaan wordt om sommige documenten niet alleen ‘geheim’ te verklaren, maar zelfs als ‘niet bestaand’ (non-existent).

Tegelijkertijd met het door de CDC op grote schaal verdoezelen van informatie met betrekking tot vaccins en de primaire ‘gezondheid’ – vaccins die voor Amerikaanse kinderen overigens geen aanbeveling zijn, maar een VERPLICHTING – zijn de CDC in grote problemen geraakt door het decennialang onder het vloerkleed vegen van de schadelijke effecten van fluoride, die het leven van alle Amerikanen beïnvloeden, vooral dat van kinderen en mensen met immuun problemen.

Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels over de vanzelfsprekendheid van vaccinaties. Zoals deze quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !

Rechtszaken worden voorbereid. Kinderen krijgen 3 tot 4 keer meer fluoride binnen ten opzichte van het lichaamsgewicht als volwassenen en “…het grote aantal mogelijk beschadigde burgers – mensen met tandfluorose, nierpatiënten die uiteindelijk gedyaliseerd moeten worden, diabeten, schildklier patiënten – loopt in de miljoenen.”

Het lijkt erop alsof de CDC tegen de gezondheid van het Amerikaanse volk in handelen.Maar de bedreiging van de levens van het Amerikaanse volk als gevolg van de houding van de CDC’s gaat nog verder: zij hebben deelgenomen aan het ontwerp van pandemie wetten die in elke staat in de VS zijn overgenomen; wetten die voor de overheden regelen dat militairen ingezet kunnen worden om onbekende, ongeteste vaccins, medicijnen, chemicaliën, en ‘medische’ behandelingen aan het hele land op te dringen als de regering een ‘pandemische noodsituatie’ uitroept.

Het CDC, een twijfelachtige overheids-club. Ze leken al corrupt tot op het bot en blijken het nu ook te zijn.

De geloofwaardigheid van de CDC bij het uitroepen van zo’n pandemische ‘noodsituatie’ is van nul en generlei waarde, opnieuw op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur. Want, nadat de CDC in 2009 de H1N1 tot ‘pandemie’ had verklaard, weigerden de CDC te reageren op een W.O.B.-verzoek door CBS News en probeerden zij ook om hun onderzoek te blokkeren. Wat de CDC probeerden te verbergen was hun aandeel in een van de grootste medische schandalen in de geschiedenis [10], door zwaar overdreven gegevens de wereld in te sturen over wat zij claimden als ‘gevallen van H1N1’, en door dit te doen een valse indruk te wekken van een ‘pandemie’ in de Verenigde Staten.

De CDC verborgen ook een financieel schandaal dat wedijverde met het ‘reddingsplan’, omdat de vaccins voor de nep pandemie de Verenigde Staten miljarden heeft gekost. En nog erger: de CDC plaatst zwangere vrouwen vooraan in de rij voor een niet getest vaccin met daarin een steriel makende stof, polysorbaat 80. Dankzij de CDC is het aantal meldingen van ‘vaccingerelateerde’ gevallen van overlijden van de foetus in 2009 met 2440% [11] gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit is nog veel schokkender dan de miskraamstatistiek die een verhoging van 700 procent te zien geeft.

De ontmaskering van het vaccinbedrog loopt nek-aan-nek met het veel oudere bedrog van de dodelijke griep (Ook bekend als de Spaanse griep, die bijna 100 jaar later een navolging kreeg, onder de naam Mexicaanse griep) van 1918-1919. Het was de aspirine die in 1918-1919 de mensen doodde, niet de pandemische griep. Het was de grootste industriële catastrofe in de menselijke geschiedenis, met tussen de 20 en 50 miljoen mensen die overleden, wat werd toegeschreven aan de griep. De farmaceutische industrie nam een aanvang met dit succes (en Monsanto maakte daar deel van uit.

Het verband is steeds duidelijker; is het wachten nu op het blootleggen van de relatie: overheid – Big Pharma – geld?
Hoe ver zitten onze politieke beleidsmakers hierin verwikkeld..?

· De oplichterij van het vaccinatieschema is voorbij, aan de kaak gesteld door de W.O.B.-verzoeken in Groot-Brittannië.

· De oplichterij van de belangstelling van CDC voor kinderlevens is aan de kaak gesteld door hun weigering om te reageren op de W.O.B.-verzoeken van een arts naar aanleiding van hun kennis inzake de gevaren van vaccins.

· De oplichterij rond de pandemie van 1918-1919 is aan de kaak gesteld door Dr. Karen Starko’s werk met betrekking tot de rol van aspirine bij het overlijden van mensen.

· En ondanks de weigering om te reageren op W.O.B.-verzoeken, werd de oplichterij rond de grieppandemie 2009 door de CDC en de rol die zij speelden bij het creëren daarvan, aan de kaak gesteld door CBS NEWS.

· En de regering Obama heeft, in een poging om de laatste overblijfselen van de geheimhouding rond wat er werkelijk gebeurt met vaccins te redden, door te verklaren dat bepaalde documenten van dit bureau niet bestaan, hierdoor haar bewering van transparantie teniet gedaan.

Maar de pandemische wetten, die aangeven dat onbekende vaccins aan het hele land worden opgedrongen zijn nog steeds van kracht, en het U.S. Department of Health and Human Services (HHS – Ministerie van Volksgezondheid en Burger Diensten) creëert vaccinmengsels die nooit voor iemand gebruikt zouden mogen worden, terwijl alle verantwoordelijkheden voor de gevolgen van vaccins zijn geschrapt.

Intussen heeft een Canadees onderzoek zojuist bewezen dat het griepvaccin dat het H1N1 vaccin in zich heeft en dat baby’s in de baarmoeder vermoordt, het risico van een ernstige pandemie juist verhoogt!! [17] Amerikanen die werden verleid tot het blootstellen van hun kinderen aan dodelijke vaccins van de CDC, hebben nu een reden om te reageren. Mensen uit alle facetten van de samenleving en uit elke organisatie, dienen: 1. de informatie van de Britse W.O.B.-verzoeken, die 30 jaar vaccinleugens onthullen, ter hand nemen en de weigering van de CDC om informatie te verstrekken over wat zij weten van die leugens, en de pogingen van de regering Obama om de wetenschap van de CDC omtrent die leugens te verbergen, en hiermee naar hun volksvertegenwoordigers gaan, en een directe nietigverklaring van het vaccinatieschema van de CDC, en van de pandemische wetten eisen!

Een kind dient erop te mogen vertrouwen dat vaccinatie(s) BEWEZEN VEILIG zijn! En vooral: bewezen NUT HEBBEN! Tegenwoordig wordt het heel simpel omgedraaid.. Bewijs jij maar eens dat vaccinaties schadelijk zijn.. De wereld staat inderdaad dan op zijn kop..

2. alle dierenartsen, mensen in actieve militaire dienst,wetshandhavers, medewerkers van het Department of Homeland Security en medisch personeel die zij kennen, te informeren over de vaccin oplichterij, omdat ook hun gezinnen ernstig bedreigd worden. Maar zij zouden zich daarvan niet bewust kunnen zijn omdat zij te veel verweven zijn in bureaucratische structuren van de farmaceutische industrie (onlosmakelijk verbonden met bankiers en oliemaatschappijen), wat hen in hun land zou maken tot vertegenwoordigers van de dood bij het uitroepen van een ‘pandemische’ noodsituatie of een ‘bio-terroristische’ aanval. Het is nu geheel duidelijk dat terroristische/bio-terroristische constructies oplichterij zijn [18], zodat elke actie die ondernomen wordt om dit land te ‘beschermen’, met gebruikmaking van deze wetten, in wezen het bestaan van de Amerikanen bedreigt.

Het was de aspirine die miljoenen mensen doodde in 1918-1919. Nu zijn het de verplichte, maar onbekende, niet geteste vaccins met daarin verboden adjuvanten die het land bedreigen met miljoenen doden. Op hetzelfde moment houden de CDC 500.000 mega doodskisten achter de hand, gefabriceerd om te worden verbrand, op hun terrein buiten Atlanta. Het behoeft geen betoog dat het nu duidelijk is dat de CDC op geen enkele wijze betrokken moeten worden bij de volksgezondheid.

Dankzij de W.O.B.-verzoeken weten we nu, dat vaccins geen wonder van de moderne geneeskunde zijn. Elke medische of overheidsinstantie die volhoudt dat vaccins ziekten voorkomen is ofwel onwetend van de overheidsdocumenten (en een eindeloze stroom van onderzoeken) die precies het tegenovergestelde onthullen, of van de pogingen van de CDC om de waarheid over vaccins te verbergen voor het grote publiek, of zij heeft ten doel de bevolking schade toe te brengen.

We weten nu, dat het vaccinatieschema één grote oplichterij is..!

Vaccins zijn een gevaar voor de gezondheid van in ieder geval Amerikaanse kinderen en volwassenen.

Interessante gerelateerde links:
Wat u niet mag weten, over uw gezondheid. Boek van Dr. Gabor Lenkei. (Aanrader)
Biggest moneymaker
10 cannabis studies
Japan banned vaccine
Vaccinatie bevat kankervirus

Artikel op 18 mei 2013, in Trouw:

15 mei 2013

Vacature

Betreft bijbaan:

Gezocht word iemand die inzetbaar is, als wasstraatmedewerker, magazijnmedewerker, promotiemedewerker, productiemedewerker, lader/losser, administratief medewerker, hulpmonteur en gastheer/gastvrouw.
Het werk is divers, uren in overleg.

Vereisten:
Rijbewijs B,
Heftruckcertificaat,
Horeca-ervaring,
Administratieve opleiding,
Technisch aangelegd,
V.W.O. niveau,
Maximaal 20 jaar,
Minimaal 2 jaar ervaring, in alle functies.
Omdat veel van onze clientèle in Polen wonen, is kennis van de Poolse taal, in woord en geschrift, en de bereidheid naar Polen te verhuizen, een absolute vereiste.

12 mei 2013

V.N.: Ontvolking van 3 miljard mensen door ondervoeding

Dit bericht is vertaald door Google, aangepast door mij. Desondanks kunnen er nog wel grammaticafouten in zitten, excuus hiervoor.

CNN oprichter Ted Turner zei ooit eens:
"A total population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal".



Tijdens het onderzoek naar de rol van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) en de Verenigde Naties (VN) in de biologische wapen aanvallen in zogenaamde A-H1N1 (Mexicaanse griep) pandemie van 2009, stuitten criminele inlichtingen (CI) agenten uit Canada en de VS, op geheime en duistere plannen om 3 miljard mensen te doden, door ondervoeding. De organisatie die verantwoordelijk is voor de voorbereiding van de moord op 3 miljard mensen is de Codex Alimentarius Commissie genoemd. Het werd opgericht in 1963 door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Voedsel-en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Hun officieel aangegeven doel is om internationale standaard voedsel te ontwikkelen om de gezondheid van de consument te beschermen, en eerlijke handelspraktijken over voedsel te bevorderen. Vandaag zijn er 181 nationale regeringen, waaronder Canada. CI agenten hebben het werkelijke doel blootgelegd van deze WHO / VN-organisatie - om 3 miljard mensen te vermoorden.

Hoe zullen ze zo'n 3 miljard mensen vermoorden?

Het was Henry Kissinger, die in 1974 op het idee kwam, om controle over het voedsel genocide van de wereldbevolking - minder mensen zullen minder consumeren - te houden. Meer voor de rijke landen (elite) naar de bronnen van de wereld te benutten om hun hebzucht te bevredigen. Op 10 december 1974 bereidde de Nationale Veiligheidsraad van de VS, een geheime studie voor, onder leiding van Henry Kissinger, genaamd, 'National Security Study Memorandum 200 ' - die ten onrechte beweert dat de wereldwijde groei van de bevolking, een grote bedreiging vormt, voor de nationale veiligheidsbelangen, van de VS. Uit geclassificeerde documenten van de VN blijkt dat 1 miljard mensen zullen worden gedood door verhongering, als handelsovereenkomsten VN en de WHO gezondheid surseances zal elk land verbieden van de verkoop en export van alle levensmiddelen, gericht op regio's voor ontvolking. De verhongering van 3 miljard mensen is al begonnen sinds de Verenigde Staten, met behulp van haar massavernietigingswapen genaamd HAARP, het weer van de beoogde landen te controleren, te wijzigen en te intensiveren. De zomer van 2010 werd ook HAARP gebruikt om een ​​hittegolf te creëren in Rusland, dit resulterend in de (bijna) volledige vernietiging van de gewassen. In dezelfde zomer gebruikte de VS HAARP om de massale overstromingen in China en Pakistan te veroorzaken, een poging om de gewassen van China en Pakistan te verminderen, resulteerde in de massale sterfte van hun bevolking. 2 miljard meer zullen worden vermoord door ziekten en aandoeningen geassocieerd met ondervoeding door vernietiging van gewas, pasteurisatie en vergiftiging. De Codex Alimentarius Commissie zal verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van ziekte en ondervoeding door de uitvoering van de 2 laatste moord 'wapens'. De Codex Alimentarius Commissie is begonnen met dit proces door het levensonderhoudende voedingsstoffen (vitaminen, mineralen en enzymen) in ons voedsel, te labelen als vergif. Nu dat voedingsstoffen worden ingedeeld als vergiften, hebben ze van de van de Verenigde Naties toestemming gekregen, om alle voedingsstoffen uit te roeien in ons voedsel. Ze zijn al begonnen met het uitroeiingsproces door het pasteuriseren (blootstellen aan hoge temperaturen) en bestraling (blootstellen aan straling) van ons eten. Melk werd als eerste gebruikt voor uitroeiing, omdat melk word gezien als belangrijkste voedingsmiddel op aarde. Het is vol met vitaminen, mineralen en enzymen. Alle essentieel voor het behouden van onze gezond. Het volgende waren de eieren. Een ander zeer belangrijk voedsel, dat ons zeer gezond en in leven houdt.

Met de uitbraak van de E. coli besmetting in groenten en fruit in de aangesloten landen van de Codex Alimentarius Commissie werden alle groenten en fruit gepasteuriseerd of bestraald. Waarom? Pasteurisatie en bestraling vernietigt alle voedingswaarde in ons voedsel. Het doodt de organismen en al het andere, waaronder de vitamine, mineralen en enzymen in ons voedsel. Doordat alle vitaminen, mineralen en enzymen zijn vernietigd door pasteurisatie en bestraling kan je lichaam deze ziekten niet bestrijden.

Wie zit er achter deze massamoord van 3 miljard mensen?

In het onderzoek van de WHO en de VN-plannen voor het vermoorden van 3 miljard mensen is er een regio, die lijkt te zijn vrijgesteld. De enige regio die niet wordt gebruikt voor massale ontvolking, zijn de landen die deel uitmaakten van het oude Europa. Waarom overal anders, maar het oude Europa niet? Omdat, volgens de informatie geschreven in de geheime VN-documenten, Canada, de VS, China, Rusland, Pakistan, het Midden-Oosten en Afrika zijn landen bevolkt met mensen die worden beschouwd als inferieure rassen. De enige superieure ras van mensen is het Arische Ras. Adolf Hitler begon de Tweede Wereldoorlog aan de Ariërs te herstellen, als een master race van Indo-Europeanen. De Ariërs worden verondersteld Nordic in uiterlijk en rechtstreeks voorouderlijke aan de Duitsers. Oorlog, hongersnood, gif, biologische ziektes en massa-executies, tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de nazi-SS-officieren en soldaten belast met het slachten van alle inferieure rassen van mensen met alle mogelijke middelen. De VN werd verantwoordelijk gehouden, voor het vermoorden van maar liefst 3 miljard mensen.

Bekijk dit filpje, op Youtube:
5 BILLION HUMAN BEINGS TO BE MURDERED -- New World Order:

Bron: Askmarion