05 december 2013

Storm

Hedenmiddag heeft Sinterklaas aangekondigd, dat pakjesavond dit jaar, vanwege de weersomstandigheden niet doorgaat. Hij is bang dat hij bij sintkracht 10 van het dak afwaait!
Ik heb al staan zingen: "Daar wordt op de Maan geklopt, wie zal dat zijn?" Het was de sint die van het dak gewaaid was.

De N.S. heeft aangekondigd, geen treinen meer te laten rijden, ze zijn bang dat de treinen van de rails waaien.

Mijn buren hebben ook al stormschade gemeld.


Mijn auto heeft het ook al niet overleeft.


Doordat twee vrachtauto's, van concurrerende bedrijven, met elkaar in botsing kwamen, is de A12 ter hoogte van Utrecht, tot nader order gestremd. Het verkeer wordt omgeleid. De toedracht van dit ongeval wordt nader onderzocht.

UPDATE: Zojuist is het bericht binnengekomen, dat op de plaats van het ongeval, honderden mensen zich hebben verzameld, om feest te gaan vieren (gratis drank).

04 december 2013

Horen, zien en.........

Voor altijd het zwijgen opgelegd?

Op 30 november bereikte ons het nieuws, dat 2 fast 2 furious acteur Paul Walker bij een auto ongeluk om het leven kwam. Maar was het wel een ongeluk?
Graag zou ik beelden willen zien, die vanaf de andere kant genomen zijn. Deze beelden geven een onvolledig verhaal, omdat de bomen het zicht belemmeren.

Aan deze foto te zien, lijkt het mij (ik hoop dat ik het mis heb) meer op een bomaanslag!



Verteld u mij eens: Hoe kan het dat bij een frontale aanrijding, afgezien van de aanrijd schade, de voorkant nog bijna geheel in tact is, terwijl er van de achterkant bijna niets meer over is? Bovendien zou de auto pas na een minuut in brand gevlogen zijn.
Waarom is de auto bijna geheel uitgebrand, op de voorkant na, en heeft de boom geen brandschade?

Het AD vermeld: Het onderzoek naar de crash is nog altijd in volle gang. Het autopsierapport van beide slachtoffers is klaar, maar wordt nog geheim gehouden in belang van het onderzoek. Officieel zijn Walker en Rodas dan ook nog niet aangewezen als de slachtoffers van dit ongeluk.
Lijkt mij ook logisch, hoe kun je de slachtoffers uit het wrak, nu nog herkennen?

Een anoniem Bron zou gezegd hebben: "'Fast and Furious' Acteur Paul Walker, 40, en een andere persoon kwamen om het leven bij een auto-ongeluk in Valencia. Paul Walker en zijn vriend werden gedood kort nadat ze een samenzwering ontdekt hadden die de slachtoffers van Tyfoon Haiyan leveren met een prototype permanente anticonceptie medicijn verborgen in medische benodigdheden en voedselhulp. Ze hadden een vernietigend opname en ze waren op weg naar hun rendez-vous, met een bondgenoot die hen zou hebben geholpen in contact te komen met de juiste mensen. Blijkt dat ze werden verraden en de remmen van hun auto defect raken bij een bepaalde snelheid."

Bron:
A truth soldier
Chemtrails in our skies