22 april 2015

Langzaamaan actie politie: enkele feiten.

Update:
De politie wil nu gaan staken op het Binnenhof Mogen wij hen nu neerslaan?
De M.E. Zal hen nu op staan te wachten? En worden ze nu niet verwezen naar het Malieveld?

Politie, de Q-musical

Vandaag (22 april) waren er langzaamaan acties, van de politie (zijn we gewend, doen ze normaal ook). Dit leidde tot diverse verkeersopstoppingen, door heel het land.
Zie hier, hier, hier, en hier. Schijnbaar wordt er met twee maten gemeten, want wie waren er als de kippen bij, om protesterende boeren met hun trekker van de snelweg te halen? hier, en hier.
Wie waren erop tegen dat truckers uit protest de snelweg blokkeerden? hier, hier, en hier.



Opmerkelijk

Tijdens deze actie waren er nog wel enkele "dienders", die wel gewoon aan het "werk" waren. Zij hadden namelijk flitsdienst langs de A58, waar op dat moment, u raadt het al, de colonne langzaam rijdende politieauto's langs reed.

Politiebegeleiding

Het is wel fijn, om onder politiebegeleiding, naar je werk gebracht te worden. Weer een baas die blij is, dat je ruim 3 uur te laat komt.

Aangifte

Donderdag gaan de acties door, met het sluiten van politiebureaus, zodat er geen aangifte gedaan kan worden. Dit kan normaal gesproken ook niet.

Ongeval

Ook zijn er diverse ongevallen op de snelwegen gemeld. De politie was "snel (60 KM p/u)" ter plaatse, maar is het niet overdreven, om dan nu meteen in grote getale te verschijnen?



01 april 2015