07 januari 2016

Köln, een hoax?

Wat is er nu precies gebeurd, in Köln, met oud en nieuw? Volgens mij helemaal niets noemenswaardigs. Maar waarom staan de kranten staan er dan vol mee? Leuke foto's erbij, maar die leveren echter geen bewijs. Ook zou je verwachten, dat de sociaal media vol zou staan met video's, die als bewijs moeten dienen, maar nee hoor, helemaal niets.
Als er niets is gebeurd, waarom staan er dan zoveel berichten in de mainstream media? Dit is allemaal bedoeld om haat en paniek te zaaien. Haat, tegen moslims, asielzoekers, anders gekleurden dan blank, noem maar op. Paniek, om de bevolking te onderdrukken, om ze in bedwang te houden, omdat er een paar gekken, alleenheerser willen worden, over de bevolking.
Het enige dat we weten, is dat er een zooitje vluchtelingen naar Europa zijn gekomen, om een oorlog te ontvluchten. Maar waarom zijn ze hier gekomen, wie is er dan verantwoordelijk? Nou, Den Haag, Brussel, you name it, om het hele zooitje ongeorganiseerd binnen te laten komen. Het is allemaal bewust gepland.