27 oktober 2011

Waar ligt de grens van tolerantie?

Vandaag is bekend geworden dat Mauro Manuel (18), een Angolese jongen, met een goed hart, die al (bijna) de helft van zijn leven in Nederland woont, zonder pardon terug wordt gestuurd, naar Angola.
Mede verantwoordelijk hiervoor is een minister, van het CDA (Communistisch Dictatorische Ambities) Gerd Leers.
Nu wil het geval, dat sommige jongeren (ook wel bontkraagjes genoemd), die vaak jonger zijn, en al een crimineel verleden hebben, gewoon in ons land mogen blijven!! Waar wordt dan de grens van tolerantie gelegd?
Waarom mogen deze (vaak criminele) bontkraagjes wel blijven, en Mauro niet?
Is dit niet vanwege het feit dat, als een journalist iets hierover wil publiceren, dat hen niet aanstaat, dat deze dan dreigende taal naar zijn hoofd krijgt gegooid, of is de politie bang voor dit 'tuig'?

Je zou verwachten dat zo'n minister 'ballen' zou hebben, maar dat heeft hij schijnbaar niet.

Mijn voorstel is dus ook, dat Gerd Leers Mauro gaat begeleiden (enkele reis), naar Angola! Het CDA is, als het zo doorgaat, hard op weg, om bij de volgende verkiezingen, nul zetels te halen! Het CDA is volgens mij zijn ze niet bekend, met het gezegde: Heb uw naasten lief, zoals u uzelf lief zult hebben?

Volgens mij worden door deze uitzetting de rechten van een kind geschonden. Ook stellen hoogleraren recht dat Leers niet alle mogelijkheden heeft onderzocht.
Bovendien wordt er ook nog eens een negatief reisadvies afgegeven, voor Angola.

Het debat hierover, is nog in volle gang. We houden u op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten