12 mei 2013

V.N.: Ontvolking van 3 miljard mensen door ondervoeding

Dit bericht is vertaald door Google, aangepast door mij. Desondanks kunnen er nog wel grammaticafouten in zitten, excuus hiervoor.

CNN oprichter Ted Turner zei ooit eens:
"A total population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal".



Tijdens het onderzoek naar de rol van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) en de Verenigde Naties (VN) in de biologische wapen aanvallen in zogenaamde A-H1N1 (Mexicaanse griep) pandemie van 2009, stuitten criminele inlichtingen (CI) agenten uit Canada en de VS, op geheime en duistere plannen om 3 miljard mensen te doden, door ondervoeding. De organisatie die verantwoordelijk is voor de voorbereiding van de moord op 3 miljard mensen is de Codex Alimentarius Commissie genoemd. Het werd opgericht in 1963 door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Voedsel-en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Hun officieel aangegeven doel is om internationale standaard voedsel te ontwikkelen om de gezondheid van de consument te beschermen, en eerlijke handelspraktijken over voedsel te bevorderen. Vandaag zijn er 181 nationale regeringen, waaronder Canada. CI agenten hebben het werkelijke doel blootgelegd van deze WHO / VN-organisatie - om 3 miljard mensen te vermoorden.

Hoe zullen ze zo'n 3 miljard mensen vermoorden?

Het was Henry Kissinger, die in 1974 op het idee kwam, om controle over het voedsel genocide van de wereldbevolking - minder mensen zullen minder consumeren - te houden. Meer voor de rijke landen (elite) naar de bronnen van de wereld te benutten om hun hebzucht te bevredigen. Op 10 december 1974 bereidde de Nationale Veiligheidsraad van de VS, een geheime studie voor, onder leiding van Henry Kissinger, genaamd, 'National Security Study Memorandum 200 ' - die ten onrechte beweert dat de wereldwijde groei van de bevolking, een grote bedreiging vormt, voor de nationale veiligheidsbelangen, van de VS. Uit geclassificeerde documenten van de VN blijkt dat 1 miljard mensen zullen worden gedood door verhongering, als handelsovereenkomsten VN en de WHO gezondheid surseances zal elk land verbieden van de verkoop en export van alle levensmiddelen, gericht op regio's voor ontvolking. De verhongering van 3 miljard mensen is al begonnen sinds de Verenigde Staten, met behulp van haar massavernietigingswapen genaamd HAARP, het weer van de beoogde landen te controleren, te wijzigen en te intensiveren. De zomer van 2010 werd ook HAARP gebruikt om een ​​hittegolf te creëren in Rusland, dit resulterend in de (bijna) volledige vernietiging van de gewassen. In dezelfde zomer gebruikte de VS HAARP om de massale overstromingen in China en Pakistan te veroorzaken, een poging om de gewassen van China en Pakistan te verminderen, resulteerde in de massale sterfte van hun bevolking. 2 miljard meer zullen worden vermoord door ziekten en aandoeningen geassocieerd met ondervoeding door vernietiging van gewas, pasteurisatie en vergiftiging. De Codex Alimentarius Commissie zal verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van ziekte en ondervoeding door de uitvoering van de 2 laatste moord 'wapens'. De Codex Alimentarius Commissie is begonnen met dit proces door het levensonderhoudende voedingsstoffen (vitaminen, mineralen en enzymen) in ons voedsel, te labelen als vergif. Nu dat voedingsstoffen worden ingedeeld als vergiften, hebben ze van de van de Verenigde Naties toestemming gekregen, om alle voedingsstoffen uit te roeien in ons voedsel. Ze zijn al begonnen met het uitroeiingsproces door het pasteuriseren (blootstellen aan hoge temperaturen) en bestraling (blootstellen aan straling) van ons eten. Melk werd als eerste gebruikt voor uitroeiing, omdat melk word gezien als belangrijkste voedingsmiddel op aarde. Het is vol met vitaminen, mineralen en enzymen. Alle essentieel voor het behouden van onze gezond. Het volgende waren de eieren. Een ander zeer belangrijk voedsel, dat ons zeer gezond en in leven houdt.

Met de uitbraak van de E. coli besmetting in groenten en fruit in de aangesloten landen van de Codex Alimentarius Commissie werden alle groenten en fruit gepasteuriseerd of bestraald. Waarom? Pasteurisatie en bestraling vernietigt alle voedingswaarde in ons voedsel. Het doodt de organismen en al het andere, waaronder de vitamine, mineralen en enzymen in ons voedsel. Doordat alle vitaminen, mineralen en enzymen zijn vernietigd door pasteurisatie en bestraling kan je lichaam deze ziekten niet bestrijden.

Wie zit er achter deze massamoord van 3 miljard mensen?

In het onderzoek van de WHO en de VN-plannen voor het vermoorden van 3 miljard mensen is er een regio, die lijkt te zijn vrijgesteld. De enige regio die niet wordt gebruikt voor massale ontvolking, zijn de landen die deel uitmaakten van het oude Europa. Waarom overal anders, maar het oude Europa niet? Omdat, volgens de informatie geschreven in de geheime VN-documenten, Canada, de VS, China, Rusland, Pakistan, het Midden-Oosten en Afrika zijn landen bevolkt met mensen die worden beschouwd als inferieure rassen. De enige superieure ras van mensen is het Arische Ras. Adolf Hitler begon de Tweede Wereldoorlog aan de Ariërs te herstellen, als een master race van Indo-Europeanen. De Ariërs worden verondersteld Nordic in uiterlijk en rechtstreeks voorouderlijke aan de Duitsers. Oorlog, hongersnood, gif, biologische ziektes en massa-executies, tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de nazi-SS-officieren en soldaten belast met het slachten van alle inferieure rassen van mensen met alle mogelijke middelen. De VN werd verantwoordelijk gehouden, voor het vermoorden van maar liefst 3 miljard mensen.

Bekijk dit filpje, op Youtube:
5 BILLION HUMAN BEINGS TO BE MURDERED -- New World Order:

Bron: Askmarion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten