09 mei 2016

Waar is dat feestje?

Vernieling

Direct naar de wedstrijd werd er een autoruit vernield. De eigenaar vertelde de politie dat hij twee seizoenskaarten in de auto had liggen, en na de vernieling van zijn ruit, er 6 lagen. Of er iets is meegenomen, is nog niet bekend.

Doetinchem

Was het niet zo, dat Ajax-fans al dagen liepen te zeggen: "Wij worden kampioen"?
Doordat zij een degradatiekandidaat flink hebben onderschat, staan ze nu met lege handen. PSV deed wat het moest doen, winnen. De Graafschap deed wat ze zo graag wilden, niet verliezen. Waar twee honden vechten om het kampioenschap, loopt de tweede er mee weg. Ajax is door dit resultaat lachende (of liever gezegd, huilende) tweede.



Overig nieuws

Belg veroorzaakt file op rotonde

De politie heeft gisteren een Belgische trucker aangehouden, omdat hij uren op een rotonde aan het rijden was. Hierdoor ontstond een file van 10 KM. Hij verklaarde dat hij het bord 'einde rotonde' niet kon vinden.

Prijzenkast Feyenoord

Feyenoord heeft onlangs de KNVB-beker gewonnen,maar ze kunnen de beker niet in hun prijzenkast kwijt. Niet omdat deze te vol is, maar omdat het slot vastgeroest is. Ze vragen nu hun fans, wie deze in bewaring wilk hebben, totdat het probleem opgelost is.

Het weer

Hier en daar veel zon, boven Amsterdam kunnen er flinke huilbuien ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten