22 december 2011

Brekend

Het nieuws voor vandaag:

Brussel:
In Brussel is vandaag een man overleden, bij het melk drinken: De koe is namelijk bovenop hem gaan zitten. De politie stelt een onderzoek in.

Oostende:
Bij een rotonde in Oostende is een ongeval ontstaan doordat een automobilist het bord einde rotonde had genegeerd. Hierdoor zijn zes doden gevallen: 3 bij het ongeval zelf, en 3 bij de reconstructie. Er worden alsnog 3 mensen gevraagd, om deze reconstructie te reconstrueren.

Zeebrugge:
Bij een doping van een schip is 1 dode gevallen: Hij hield de champagnefles vast, terwijl 1000 man het schip, er tegen aan gooiden.

Brugge:
De politie van Brugge heft een verdwaalde vrouw (19) naar huis gebracht, omdat ze verdwaald was.
Ze hadden haar verteld, dat er op de hoek van een rotonde een patatkraam stond, toen ze aan iemand vroeg waar ze iets te eten kon.

Leeuwarden:
De elfstedencommissie is vandaag bijeen geweest, om te overleggen of er binnenkort een elfstedentocht zou komen. Ze hebben unaniem besloten dat de watermolens stil gelegd moeten worden, en de scheepvaart stop gezet moet worden. Hierbij hopen ze dat het 20 graden gaat vriezen, omdat een Fries begint te ontdooien, als het kwik ruim onder nul begint te dalen, en ze hopen te zeggen: "it giet oan"

Reet:
Een Belg gaat voor het eerst naar de hoeren. Hij vindt het heel spannend en heeft zich goed voorbereid.
Het is koud en als hij bij een hoer aanklopt opent zij de deur en zegt: maar man, waarom heb je je korte broek aan? Heb je het niet koud? Jawel, zegt de Belg, maar mijn vrienden zeiden dat het zonder pijpen goedkoper is!

Antwerpen:
Twee Belgische bouwvakkers zitten op een warme zomerdag een kuil te graven. Ze zijn helemaal bezweet en krijgen er nog weinig geld voor ook.
Dan komt er een man in een keurig pak aan, met een passer en ander gereedschap. De bouwvakker: Waarom verdient u meer geld als wij ons dood werken? Man in pak: Nou weet u meneer, dat heeft met je verstand te maken. De bouwvakkers begrijpen het, en de man in het pak vraagt er eentje om mee te komen.
De man in het pak legt zijn hand op een boom en zegt tegen de bouwvakker: Sla zo hard mogelijk op mijn hand. De bouwvakker wil laten zijn dat hij geen groentje is en slaat op zijn aller hardst op zijn hand, maar de man haalt zijn hand weg. De bouwvakker slaat keihard op de boomstam. AU!! zegt de bouwvakker. maar hij begrijpt het volkomen. De bouwvakker gaat terug naar zijn vriend. Hij vraagt: En, hoe zit het nou? Nou, weet je, dat heeft met je verstand te maken. Hij houdt zijn hand voor zijn hoofd en zegt tegen de andere bouwvakker: Sla maar eens op je aller hardst tegen mijn hand, maar net als hij slaat haalt hij zijn hand weg...


Amsterdam:
2 mannen willen een avondje doorzakken maar hebben niet veel geld. Zegt de één: "Ik heb een idee, we kopen een Hemaworst en gaan naar het café. Als we dan een paar biertjes op hebben, hang ik die hemaworst uit m'n broek en begin jij eraan te zuigen." Zo gezegd, zo gedaan, na een paar biertjes in het eerste café hangt de één de Hemaworst uit z'n broek en de ander zuigt eraan. "Gadverdamme!" roept de cafebaas, "smeerlappen! M'n café uit!" En zo rennen zij zonder betalen het café uit. 10 café's later zegt de één: "Ik kan geen bier meer zien joh en die worst smaakt ook voor geen meter meer!" Zegt de ander: "Joh, die worst was ik in het 3e cafe al kwijt!"

Het weer:
Vandaag overwegend droog, met hier en daar een raket.

Horoscoop:
Doordat er een raket het luchtruim in werd gelanceerd werd de stand van de sterren verstoord. Zodoende kunnen we geen voorspellingen doen. Excuses hiervoor. Morgen hopen we dat de standen van de sterren zijn hersteld, en wij opnieuw een voorspelling kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten