04 mei 2012

Eigen bijdrage bijna verdubbeld

De eigen bijdrage wordt verhoogd, van €220 naar €350. Dit valt voor veel mensen niet meer op te brengen. Dit terwijl de armoede in Nederland alleen maar toe neemt. De enigen die hier beter van worden, zijn de artsen, die operaties claimen, die ze niet uit hebben gevoerd, en toch voor betaald worden, en de farmaceut, die ons ziek wil houden, zodat zij nog meer winst kunnen maken.

Bedankt, groen rechts voor het verdubbelen van het eigen risico, dat alleen de onderkant van de samenleving gaat raken en niet de grachten gordel freaks, Jip en Daan. Goed dat groen rechts de tweedeling in de maatschappij verder faciliteert.
Bedankt, groen rechts voor het verkwanselen van linkse principes, zoals het beschermen van werknemers tegen willekeur van de markt. Ik weet zeker dat in de directie kamers van KPN en postnl, dit met gejuich ontvangen wordt.
Bedankt, groen rechts voor het opgeven van de AOW leeftijd, zonder iets te doen tegen hoge werkloosheid en kansloosheid van de ouderen op de arbeidsmarkt.
Bedankt, groen rechts voor de steun aan de politiemissie, pardon vechtmissie in Kunduz.
Bedankt, groen rechts dat jullie de financiële markt boven die van de democratie plaatsen. Bedankt dat u niet het volk wou raadplegen bij de aankomende verkiezingen.
Bedankt groen rechts dat jullie gelijk salueren bij de eerste de beste e-mailtje vanuit de Europese commissie en daar gelijk gehoor en rekenschap aan willen geven.

Ik denk dat ik mij maar in een van de buurlanden laat verzekeren, daar is de zorgpremie vele malen lager dan hier.

Politiek is een groot poppenkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten