10 juni 2013

Brief aan de koning

Majesteit, Bij deze willen wij, de bevolking, u laten weten dat wij op de hoogte zijn van de afpersing en uitbuiting die op ons gepleegd wordt door een misdadig monetair systeem, uitgebouwd door een kartel van de grootste private banken via de uitbouw van een netwerk van centrale banken met aan het hoofd ervan de BIS-bank in Basel. Dit netwerk werd ontworpen om macht en rijkdom meer en meer te centraliseren naar en rond dit kartel. De uitbouw van de Europese unie rond de ECB is één van de stappen in de uitbouw van dit feitelijke criminele en parasitaire netwerk.

Wij willen graag verklaren waarom de woorden 'crimineel' en 'parasitair' hier volledig terecht gebruikt worden. Immers: de gevolgen van het monetaire systeem, zoals uitgebouwd door dit netwerk, zijn verwoestend voor mens en wereld. Het betreft hier een organisatie die waanzinnige misdaden tegen de mensheid pleegt. Wij verklaren ons nader.

Dit netwerk bouwde een financieel systeem uit, waarin de geldcreatie gebeurt door private banken. Noteer dat het hier gaat om 'promissary notes', dus fiat-geld, dat niet gedekt wordt door enige reële waarde anders dan de belofte die waarde zelf te representeren. Geld wordt dus effectief uit 'niets' gecreëerd. Het monopolie op deze onvoorstelbaar winstgevende praktijk, berust bij het genoemde netwerk van private banken. Tot zover zouden wij nog van een dienst kunnen spreken, ware het niet dat deze banken intrest vragen, bovenop de werkingskosten, op een product, geld, dat volledig elektronisch gecreëerd werd en deze praktijk kan dus met recht en rede pure afpersing en uitbuiting genoemd worden: immers, op zich werd geen enkele waarde aan de economie toegevoegd door deze woeker, wel integendeel, er wordt geparasiteerd op de reële economie, zoveel is duidelijk.

Maar de gevolgen van deze parasitaire afpersing zijn enorm destructief voor mens en wereld en wij willen hier graag de belangrijkste opsommen:

1) EXPONENTIËLE GROEI: Deze groeivorm is inherent aan het woekersysteem, aangezien de intrest de hoeveelheid geld in omloop exponentieel doet toenemen. Enkel 'kanker' vertoont een dergelijke groei en we weten dat kanker dan ook leidt tot de dood van het gast-organisme. Zo vragen wij ons dan ook af wanneer u de verantwoordelijkheid zult opnemen om de bevolking te bevrijden van de parasitaire kankergroei waartoe dit systeem mens en wereld dwingt. Nu reeds, is de aarde overbelast door de voortdurende groei die door dit parasitaire systeem aan de economie opgedrongen wordt. Nu reeds, worden werkdruk en private en staatsschuld feitelijke terreurmiddelen, die zoals uiteengezet en logischerwijze in dit systeem enkel en exponentieel erger worden.

2) INFLATIE: de feitelijke, exponentiële toename van de hoeveelheid geld in omloop, leidt tot inflatie. Dit behoeft geen verdere uitleg. Het is een volgende manier waarop mens en wereld uitgeperst worden door de voortdurende waardevermindering van het geld in omloop.

3) DIEFSTAL VAN RIJKEN OP ARMEN: uiteraard zijn de uitbouwers van dit systeem de begunstigden. Immers, de kapitaalverschaffer profiteert van de woeker op dit kapitaal, in het geval van bankkrediet zelfs volledig uit het niets gecreëerd. Dit is een brutale vorm van afpersing die de mensen berooft van de waarde die ze aan de reele economie toevoegen. Het hoeft dus niet te verbazen dat 'de rijken rijker worden en de armen armer': het systeem betekent een STRUCTURELE afpersing van de armen door de rijken... Wij wijzen er u graag op dat de 'armen', de slachtoffers van het systeem, de overgrote meerderheid van de bevolking uitmaken!

Wij willen deze uiteenzetting kort houden en hebben daarom enkel de hoofdlijnen geschetst. Het behoeft geen verdere verklaring dat wij totaal verontwaardigd zijn over de afpersing, uitbuiting en destructie van mens en wereld waaraan u, dames en heren politici, de bevolking blootstelt door het in stand houden en uitbouwen van dit perverse systeem. Wij willen jullie wijzen op jullie verantwoordelijkheid om deze massale misdaad tegen de mensheid een halt toe te roepen en rekenen op jullie integriteit als mens en medemens.

Want het KAN ook anders. Het is volledig mogelijk de geldcreatie publiek en intrest-vrij te maken, hetgeen de feitelijke verantwoordelijkheid van de politieke macht is. Wij weten dat deze beslissing moed vraagt. Wij weten dat zowel Lincoln als Kennedy vermoord werden omdat zij een publieke, intrest-vrije munt in omloop brachten. Wij verklaarden al op de hoogte te zijn van de pure misdadigheid van dit kartel. En toch, gezien de gevolgen, zoals beknopt in deze aanklacht opgesomd, weten wij eigenlijk allemaal dat deze hervorming de juiste beslissing is. Dat zij de enige mogelijke uitweg betekent uit de eeuwenoude greep van deze criminele organisatie en de verwoestende gevolgen voor mens en wereld.

Wij danken u voor uw moed en medewerking.

Met vriendelijke groet:

'We, The People'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten