15 oktober 2015

Nieuws in het kort.

Mark Rutte vader geworden

DEN HAAG - Vandaag is bekend gemaakt dat Mark Rutte, gisteren om 15.43 uur, vader is geworden van een zoon. Wie de moeder is, is tot moment van schrijven nog onbekend, maar we hebben al wel een foto kunnen bemachtigen, van vader en zoon. Naam van het kind zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Mark en zijn zoon

Nederland via verliezersronde als nog naar E.K.?

Zojuist heeft de UEFA besloten om Nederland een herkansing te geven, om zich alsnog te plaatsen voor het E.K..
De winnaar van een poule van vier, plaatst zich alsnog. Nederland is ingedeeld bij Fantasialand, Wonderland, en Neverland.

6 doden na ongeval ANTWERPEN - Tijdens een ongeval, op de ringweg bij Antwerpen, zijn 3 doden gevallen. De politie wilde reconstrueren hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. Hierbij zijn eveneens 3 doden gevallen. Aangezien de politie niet geheel tevreden is, wil men deze volgende week herconstrueren. Hiervoor zoekt men nog vrijwilligers. Aanmelden bij politie te Antwerpen.

Dode na reünie Harry Potter

LONDEN - We hebben een foto kunnen bemachtigen, die ons doet vermoeden, dat er een reünie van Harry Potter bezig was, maar we mochten, om privéredenen, niet binnenkijken.



Helaas kende deze reünie een dodelijke afloop,waarschijnlijk door vliegen onder invloed. Wie het slachtoffer is, is nog niet bekend.



Unox haalt soep terug uit winkels

De reden?



Het weer De verwachting voor de komende week:



Advertenties

Voor alle advertenties geldt: Bij interesse, mailen naar de redactie, of laat een bericht achter.

Gratis af te halen, bierbuik. Gegevens van de aanbieder, die anoniem wil blijven, zijn bij de redactie van nieuws met een knipoog bekend. Interesse?

Te koop, t.e.a.b.: Dikke van Dale en 10 delige Winkler Prins, alles samen gebundeld. Vrouw weet alles beter. Doe een goed bod.

Doe een goed bod.

HIER HAD UW ADVERTENTIE KUNNEN STAAN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten