12 februari 2012

Ziek makende reclames

Schreef ik in oktober een stukje over de farmaceutische industrie, en over hoe wij kunstmatig ziek gehouden worden, zodat zij miljarden winst kunnen maken.
Nu kreeg ik vandaag een mail, waarin dit allemaal weer eens bevestigd wordt. Dit staat er in de mail te lezen:

Afgelopen week weer een aanvaring met de nVWA ondergaan. Verbazende ontdekkingen voorbij zien trekken. Je mag geen voedingsproducten verkopen die beter werken dan geregistreerde geneesmiddelen, dat staat zo letterlijk in de Geneesmiddelenwet. Diezelfde wet is regelrecht in strijd met onze grondwet en hetgeen de NMA dient te bewaken. Je kan er helaas niet mee naar de rechter stappen. Het is in Nederland rechters verboden om wetten en verdragen te toetsen aan de grondwet. Google maar eens op Artikel 120. Niet te geloven, we kennen een grondwet maar kunnen er als burger geen aanspraak op maken. Het gaat nog een stap verder. Het woord 'Osteoporose' is voorbehouden aan de pharmamaffia. Gewoon een woord uit de Dikke van Dale dat je niet mag hanteren zodra er een link bestaat met een in deze helend voedingssupplement. En die link is er al heel snel. Zodra je helende eigenschappen aan een appel toedicht is die appel ineens een geneesmiddel en valt alles wat je ermee doet onder de geneesmiddelenwet. Alles is in beton gegoten om ervoor zorg te dragen dat al die goeddeels onwerkzame en bovendien toxische 'geneesmiddelen' maximale marktbescherming genieten. Bron: heelbewust.com

Ook wordt er in deze mail verwezen naar dit artikel, waarin staat dat Becel helemaal niet zo gezond is, als de reclamemakers beweren.

Als er al in de geneesmiddelenwet staat, dat je geen voedingsproducten mag verkopen, die beter werken dan de geregistreerde geneesmiddelen, kunnen de supermarkten de groentes en fruit uit de schappen gaan halen!

Laat u zich nog bedonderen door de farmaceutische maffia, met hun malafide praktijken? Ik al jaren niet meer.

1 opmerking:

  1. Farmaceutische industrie, de eigenaar van deze industrie is gewoon de overheid.
    De maffia = de overheid,

    BeantwoordenVerwijderen