06 september 2012

Engelen spelen geen HAARP

Graag wil ik u even de gevaren, waar wij dagelijks mee te maken hebben, onder uw aandacht brengen.
Allereerst is er het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), een project waarmee de Bilderbergers, en vooral de Rothschild's, de wereldbevolking terug wil brengen, naar een half miljard. Dit betekend dat er ruim 5,5 miljard uitgeroeid moeten worden, om de totale macht op de wereld te verkrijgen (New world order).

Hoe willen ze dit gaan doen? Door middel van weersbeïnvloeding, dat onderdeel is, van het HAARP project uitleg (Engels), ook hier uitgelegd. Een andere manier om het weer te manipuleren, is chemtrails. Chemtrails is een samenvoeging van chemicaliën, en contrails (condenssporen, Watervormige uitlaatgassen, van vliegtuigen) Invloed van chemtrails.
Door deze chemicaliën over ons te uitsproeien, beschouwen ze de mensheid als insecten, die de landbouw enorme schade toebrengen!
Chemtrails bevatten (dodelijke) chemicaliën, die het maximale toegestane waarde ruim overschrijden. De waarde, en samenstelling op de foto, hieronder.

Nu u dit weet, stelt u zich even de volgende vraag: "Is dit wat we willen, en moeten we hiertegen geen actie ondernemen"? Bedenk goed, wat je met de wereld doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten