29 september 2012

In opstand tegen zorgverzekering

Waar is onze vrijheid gebleven?
Waarom moet iemand die de reguliere zorginstellingen (Artsen, apotheken, ziekenhuizen etc.) niet vertrouwd, en derhalve geen zorg wil, toch verplicht verzekerd zijn? Je bent hier in Nederland vrij om te kiezen, welke verzekering je neemt. Als je geen auto hebt, hoef je geen autoverzekering te hebben. Je hoeft ook geen woningverzekering (Inboedel, brand, opstal) te hebben, maar je MOET of je wil of niet, wel een zorgverzekering hebben. Over dictatuur gesproken!

Ik heb ooit al eens op mijn blog gezet, dat we kunstmatig ziek worden gehouden. Nu is er voldoende bewijs dat ik gelijk had! Uit deze video blijkt dat alle ziektes, die wij kennen, in laboratoria worden gemaakt, en voordat wij deze ziektes krijgen, zijn hiervoor al medicijnen beschikbaar zijn.

Terwijl in Nederland de armoede alleen maar toe neemt, en steeds meer mensen een betalingsregeling moeten treffen, worden deze mensen als wanbetaler gezien, door het College voor Zorgverzekeraars (CvZ). Deze wanbetalers mogen dan een boete betalen, die vele malen hoger is, dan de premie.

Nu kun je hier wel gemoedsbezwaren tegen aantekenen, maar dan ga je een VERPLICHTE eigen bijdrage betalen, die even hoog is, als de premie, die je anders kwijt zou zijn.

Big brother:
Nu komt er een tijd, dat we helemaal niets meer te zeggen, en te beslissen hebben. Ze willen ons verplichten, om ons te laten CHIPPEN, en ook in Nederland liggen die plannen al klaar!
Hiermee kunnen ze iedereen in de gaten houden, of ze wel op tijd hun medicijnen nemen, en welke boodschappen er gekocht worden.

New world order has started!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten