06 september 2012

Zo pakken wij de crisis aan

Uw nieuwe M.P. Ronald Dolleman, wil de crisis aanpakken, door nieuwe bezuinigingen aan te kondigen.

Allereerst schaffen wij de villataks af, voor woningen boven 3 ton.

Ook stoppen wij met het geldverslindende project, genaamd JSF.

Tevens schaffen wij de WW, AOW, WAO, en alle andere uitkeringen af. Hierdoor zijn er minder mensen nodig, voor de administratie, die hiervoor nodig is. Met het geld dat hiervoor vrij komt, is het mogelijk dat iedereen een basisinkomen krijgt. Wij willen het ook aantrekkelijker maken, om te gaan werken, voor diegene die nu weigeren te werken, omdat het verschil met een uitkering, nu te klein is, door belasting op arbeid af te schaffen. Hierbij wordt het maximum van de balkenendenorm gehanteerd. Alles dat men hierboven (inclusief bonus) verdiend, wordt met 100% belast. Immers met de balkenendenorm heeft men (meer dan) genoeg, om van rond te kunnen komen.

Wiet legaliseren, en verkoop bij sigarenzaak. Levert weer accijns op. Dit kunnen wij weer investeren, in de zorg, waardoor de premie omlaag kan.

Zorg en onderwijs worden gratis, want iedereen heeft recht op zorg en onderwijs. Deze kosten worden opgebracht door belastingen op grondstoffen (olie, ijzererts, goud, etc.) in te voeren. Deze grondstoffen worden nu nog belastingvrij, uit de grond gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten